Nyt pistää oikein vihaksi! Olen niin idiootti! Miksi syön, miksi? Eihän syöminen ole kuin hetkellinen nautinto suussa, ja loputon tuska vyötäröllä ja reisissä. Miksi ihmiset ovat edes keksineet syömisen? Tai hyvän ruoan? Huoh ruoka, kaiken pahan alku!

Nyt mun on pakko kasata itteni. Ahmin ja lihoon koko ajan vaan lisää ja lisää. Tänään jopa söin yhden kokonaisen pizzan!?!? Miksi?! Sen jälkeen yritin oksentaa, mutta en osaa vielä. Minun pitää harjoitella sitä huomenna. Onneksi sain hyviä vinkkejä täältä . Kannattaa vierailla tuolla sivuilla muutenkin.

Huomenna ajattelin pitää vesipäivän, joten en siis ole aivan varma voinko harjoitella oksentamista silloin. Eli huomenna pelkkää vettä. Se onkin hyvä kun menemmä illalla juhlimaan, niin nousee alkoholikin nopeammin päähän, kun vatsa on tyhjä. Haaa tajusinkin muuten, että huomenna tai lauantai aamuna oksennan luultavasti ihan tahtomattanikin. Darra<3

Huomenna en ehdi missään välissä edes urheilemaan. On niin kiire koko päivän. Pitää tehdä vielä kaiken lisäksi tosi paljon koulujuttuja. Stressaavaa. Toisaalta se on hyvä, sillä jos minulla on kiire en ehdi edes ajattelemaan ruoan himoani.