Viikonloput, tuo pahin aika repsahteluun. Huoh en pysty edes kirjoittamaan kuinka paljon olenkaan ahminut. Perjantai meni oikeastaan hyvin. Silloin minulla oli myös pro ana ranneke. Voin sanoa, että se todella auttaa. Jos tekee mieli ruokaa nii hipelöi vähän aikaa ranneketta ja miettii järkevästi niin siinä menee himot ja halut. Perjantain juhlimisessa ranneke kuitenkin lähti irti ja hukkui, samalla hukkui myös itseni kontrollointi. Lauantai oli pelkkää ahmimista ahmimisen perään. Hyi, että ajatuskin oksettaa.

z78121816.jpg

Huomenna taas kokoan itseni! Menen salille ja syön korkeintaan 200 kaloria. Samalla voisin tehdä listan sallituista -ja ei sallituista ruoista. Lisäksi jos on vapaata aikaa yksin kotona niin voisin opetella oksentamista. Toivottavasti onnistuisin.

Ahmimishimon tyydyttämiseen löysin hyvän keinon. Jos tulee himoja pitää juoda vähintään 1,5 litraa vettä tosi nopeesti nii tulee niin huono olo, ettei tee enää mitää mieli. Testasin sen ja todellakin toimi. Täytyy alkaa käyttää tota heti.

Huoh mikä itsesäälissä kytevä turhimus olen. Miksi itsekurini ei riitä tavoitteisiini? Miksi olen läski? Päässäni pyörii niin paljon kysymyksiä ja tuntuu, että kaikki on aivan sekaisin. En tiedä edes miten osaisin nyt kirjoittaa tuntemuksistani, tai ehkä en osaakaan.

 

th_thskinnnisin.jpg